Translate

onsdag 4 maj 2011

Lyx, Svensson & budget.

De där med lampor är svårt. Det är ju inte bara bara. Och den man vill ha är oftast så dyr så man funderar på om det är värt det. Men denna lampan har DET! De där lilla extra som gör att det nog är värt DET! Alltså den är svart, står på stativ, ser ut som den kommer från vårt solsystem, är guldig och känd från både Melodifestivalen och Bygglov. Vad mer kan man önska sig!?


Sedan har vi denna stativ lampa som ser ut som man är i en fotostudio, för det är väldigt inne att ens hem ska se ut som man kommit till Bingo för en plåtning.Av med kläderna bara!! Den är fin men frågan är om den är fin som i Klarqvist/ Karlsson fin!? Nja...


Och sist men inte minst så har vi den klassiska stativlampan som alla (nästan alla) har på kusten. Den spräcker inte budgeten helt för husbygget och den finns i två färger- Svart och vit! Bara att välja. Men vill man ha lampan som alla kust nära hem har!? Eller ska man våga sticka ut mer!!? Eller ska jag bara strunta i stativlampa för det är redan ute i Stockholm och resten av världen.. Fan vad svårt!! Dagens lyxproblem har startat en ljus framtid till mötes. Men så här ser den sista lampan ut iaf!!

1 kommentar:

  1. Vad heter den lampan som liknar solens mittpunkt?

    SvaraRadera