Translate

måndag 27 juni 2011

Mardrömmar om en ost..

Detta låter helt sjukt men seriöst.. För några veckor sedan var jag och P på Coop inne på Torp. Jag va helt inställd på att köpa min favvo ost Billingen, medans P tyckte att vi kunde testa den billiga osten som låg i en jättedisk för extra pris. Hmm why not? Jo, det va nog den äckligaste ost jag ätit. Redan när jag öppnade den så va den blött och slibbig. Smaken för att vara en familjeost som de så fint stod var stark! Och inte så där stark och god som en ost kan vara utan stark och jag vet inte vad. Jag tvinga i mig den med aprikosmarmelad men de hjälpte inte. Så det slutade tillsist efter att bara ha legat i k-skåpet och get mig dåligt samvete i soporna. Igår då köptes en ny ost. Gissa vilken? Billingen. Men nu natten innan jag skulle få äta den har jag alltså drömt mardrömmar om att även den skulle smaka som den förra... Att jag aldrig mer skulle få kunna äta ostsmörgås:( Hahaha som det kan bli ibland. Men det gick bra iaf.. Den va god!

Hur va min helg annars bortsätt från alla konstiga drömmar.. Den har varit bra. Jag har varit på midsommarlunch hos P`s föräldrar- lika trevligt varje gång. Firade självaste midsommaraftons kvällen hos Madde och Andreas i år, med Petra och Bobban..Nästa år är det vår tur!!!! Midsommardagen firades i Havstensund hos Peters kusin och hennes familj som fyllde år hela bunten. Och igår va en riktig slappe dag med tanke på nattjobbet som jag gjorde efter kalaset.

De va min midsommar det:) Frågor på det?

Nu till P´s jobb med snus.. Snart 4 h utan. måste vara rekord. Stackars j-vlar som möter honom. De kan inte vara kul en måndags morgon........ Skynda skynda som Gunde sa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar