Translate

söndag 8 januari 2012

I love U2

I natt har jag drömt något konstigt. Jerry Williams med band på turné i folkparkerna är väl inte så konstigt.. Nääää, det är ju det han har gjort hela sitt artistliv. Men att U2 var med på samma turné hör inte till vanligheten.
Fick i uppdrag att läsa upp en bit ur en Emil i Lönneberga-sångtext innan Bono tog ton är ju dock väldigt konstigt. Speciellt när jag inte fattade att jag skulle läsa upp den på engelska. När jag förklarar för B att jag övat in den på svenska och inte har en chans att lära mig den på eng på så kort tid så blir han skitsur. Det blir jag med och förklarar hur mkt jobb jag lagt ner. Då slänger han upp trehundra kronor. "Du jag vill inte ha dina pengar...." Sedan springer jag därifrån. Den som fixar att göra det jag skulle gjort ska få åttahundra skriker Bono efter mig. Det värsta är nu när jag ska ta mig in på konsert området att det hade ju varit bra och få de där slantarna av B. Tydligen pank. Plankar in och det visar sig att det är Mia i kiosken (Här i fjällis) som är arrangör. Men hon låter mig vara kvar inne med min barndomskompis Karin. Samtidigt skall jag jobba natt på närliggande hotell. Ser ut som Grand Hotel i Stockholm. Och där springer jag runt med borttappade nycklar upp och ner i trapporna för att sedan avsluta min dröm med att få gå in på Liseberg med han som äger L, U2 och Karin och Jerry Williams gäng. Jag har just satt mig i Balder som är lite trång för mig som just varit gravid när jag.....Vaknar!!!!! Fan ville ju åka BALDER!!!!
Hur kan man drömma så här. Jerry Williams har nog en naturlig förklaring vilket jag kan berätta en annan dag...(Har med hans namn att göra) U2 kan bero på att många skrev något om dem på facebook för några kvällar sedan. Graviddrömmar är så knäppa!!!
Min kompis? Ovän? Kompis?

Jerry & U2= Konstigt konsert upplägg........

2 kommentarer:

  1. Är gravid drömmar knäppare än andra drömmar???

    SvaraRadera
  2. Både jag och nej. I mitt fall- JA! Jag har drömmer väldigt knepigt i vanliga fall. Under dessa 9 mån ännu mer.... Går inte att förklara. U2 drömmen va ändå inte så farlig. Jag har haft mer störda drömmar under denna tid!! De är ju lite allmänt kännt:) de är klart de finns gravida som inte gör de kanske jag är ingen expert.. Men de flesta jag känner sig samma sak:)

    SvaraRadera